Mors-dag!

Idag är det ju mors dag å jag e super tacksam för min lilla mor! Jag vet, alla tycker säkert att just deras mamma e bäst i världen men tro mig...MIN e bäst!!! Hon finns alltid där för mig å fast vi har 25 mil mellan oss hjälper hon mig dagligen. Just nu känns det som extar långa mil...men vi ses ju faktiskt redan på onsdag! 

Tack för att du finns! 



Min lilla gumma gav mig en liten mors dags present i morse... en väckning... Tack gumman, vi la oss ju bara typ 3 i natt så...tack! ZZZZZ... Blir nog en slappardag idag!
Men oxå ett stort tack till tjejerna igår för tjejkvällen, det va jätte mysigt! Tur att jag har er!  


Söndagen

Igår va mina kusiner Maria å Anne här å hälsade på. Det va riktigt roligt att se dom igen, det går ju en himla massa år emellan gångerna... Dom kom hit vid lunch så vi käkade lite kycklingsallad å tjötade massa å gick en liten husesyn. Sen tog vi med picknick korgen å drog in till vallarna. Vi gick en liten promenad å sen blev det bullar å saft i solen.


Vi fick en fin presentförpackning med saffransskorpor, rabarbermarmelad med kanel (den låter supergod...) å rosenmarmelad! Det e sån där fin present man alltid tittar på i butiker å köper till andra men aldrig får själv.

Det e så somrigt å fint på bordet nu när man kan plocka in syrener. Å det luktar sååå gott!

På vägen hem hämtade vi äntligen hem min cykel som har fått bott i Julias förråd. Jag har tänkt å hämta hem den så länge men det har liksom inte blivit av...så nu får här snart ut å cyklas!

Sen va planerna att jag skulle slappat i soffan å Andreas skulle ut å fiska med Pär men när vi kom hem så kom killarna på att vi kunde ju hänga med så det gjorde vi!
Det blev fiske å grillning!
Båda killarna fick fisk så dom va nog nöjda med turen..
       

Pär ska ju alltid va värst så han drog ju upp den största...
  

Men grillningen e ju ändå alltid det bästa!


Idag ska jag köra...känns inte kul alls! Det blir bara värre å värre varje gång! Å inatt har jag sovit sjukt dåligt å vaknade med söndrig mage å mår illa som bara den...hm...vi får se hur detta går...

  


Hipp hipp hurra!!!!



Idag fyller världens bästa lillfis 23år!

Å såhär kommer ni förmodligen se honom idag eftersom han måste jobba på sin födelsedag...
Så e ni på Konsum i Munkedal idag så får ni säga grattis!



Hoppas du får en bra dag fast du har både jobb å spelning...fast spelningen kan la va lite kul.
Saknar dig, men vi ses ju redan om 2 veckor.
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam





Fira-mamma-helg!

Helgen blev ju som vanligt inte riktigt som jag hade planerat...det ösregnade å blåste som satan. Så den där picknicken vi skulle haft på nån mysig plats fick bli på golvet i ett köp centrum (där vi blev bortkörda när vi nästan hade fikat klart) å det va så blött å kallt att vi orkade liksom inte med det vi hade tänkt. Vi besökte 3 butiker...jag såg massa mysiga butiker jag skulle velat gått in i men med ryggsäckar å stora blöta paraplyn å kalla fingrar så sket vi i det.

Dagen började iallafall med att Mamma, Jimmy å en väääldigt bakis-Krille mötte upp mig vid preem.
     

Här va vi alla glada å framför allt torra!
När vi kom fram till Helsingborg vaknade Krille upp å det va dax att gå ur den torra å varma bilen ut i regnet å bort till båten som skulle ta oss över till Helsingör. Väl framme vid båten va vi nog alla rätt så genomblöta i fötterna å jag började undra varför jag inte tog med några vantar...mössa hade jag som tur va med å utan den hade jag nog frusit sönder helt.
I Helsingör va det lite, lite bättre väder men fortf. rejält med regn... Men trots detta tråkiga väder så tycker jag vi höll humöret uppe hela dan faktikt. Fast alla blev ju lite avslagna. Vi gick som sagt runt lite å 3 butiker hann vi med innan vi gav upp å tog båten tillbaka till Helsingborg.
Sen styrde vi mot Lund där jag å Krille gick å handlade inför kvällens middag!
Jimmy fick uppgiften att hålla mamma ur lägenheten, vilket blev lite svårare än väntrat eftersom det ...ja, regnade! Men jag å Krille la i överväxeln å slängde ihop lite exotisk planka. Eller iallafall våran variant av en sådan...


Vi hade nog alla 4 haft rätt mycket stress under veckan som gått å sovit lite å efter att gått ute in regn så kände man sig ganska väderbiten så efter lite mat så blev det tystare å tystare runt bordet å tillslut låg Jimmy i sin säng å höll på att somna å Krille låg å små sov i soffan (Jimmys lägenhet e typ lika stor som halva vårat vardagsrum) Så vi gav upp ganska tidigt faktikst.

När det va dax för mig, mamma å Krille att åka hem till mig för att sova satte vi mamma bak (eftersom vi hade köpt vin till henne till maten) å jag å Krille intog framsätet å drog på klassiker från 60 å 70...vi sjöng med å diggade så gott vi kunde. Radion bjöd inte på så mycket annat...
  

På söndagen hade vi inte planerat in lika mycket. Det blev en "hotellfrukost" hemma hos mig å sen hämtade vi upp Fäckan i Falkenberg å sen drog vi till Gekås där mamma typ tömde stället...hahaha...2 knöfulla vagnar resulterade i att det blev en liten trångt på vägen hem...


Men vi va nog alla ganska nöjda med helgen trots allt!
Nu hoppas vi bara på sol på mammas födelsdag!


Fredag kväll...

Nu är huset städat å gräset klippt. Bullar å bröd e bakat. Det mesta e fixat för helgen å jag är helt slut. Efter en öl å en lång dusch e jag klar för sängen. Men med Big Bang på tvn kan man ju inte gå å lägga sig...

Ska bli så himla roligt med en helg med bara mamma å bröderna. Förr gjorde vi ju rätt ofta dessa resor men då uppskattade man nog inte dom lika mycket som nu. Då va man så liten å den ena han va så stor så han ville ju liksom inte leka på samma sätt som jag å den andre va ju så liten så han va ju bara sträng..haha..stackars lilla mellanbarn! Men denna resan ska iallafall bli kanonkul!

Nu tog Big Bang slut å jag ser att det e hockey på tvn så att somna blir nog inga problem idag...zzz


Ok, nu kör vi igen!

Nu tar vi nya tag å hoppas på att livet tillslut kommer bli bli lite snällare mot oss!

Sen sist har jag varit en del i trädgården faktiskt. Det e så skönt att ha en egen trädgård där man kan gå å pyssla å fixa å få en paus från allt annat! Synd bara att ibland blir det ett stressmoment, när man börjar i en vrå ser man miljoner andra saker man borde göra så oftast börjar jag ta ut lite saker i skottkärran å sen får man hämta nåt mer å nåt annat...när det e dax att gå in (vilket alltid e när man kommit igång som bäst) så får man springa fram å tillbaka mellan trädgården å garaget å bära å bära...typ som när man va liten å drog ut alla sina leksaker.
Men jag har fått ordning på flera saker som har blivit riktigt bra. Vi byggde bla. om trappen bak vid altanen. Vi har köpt lite buskar å träd. Senaste köpte vi igår å det blev röda krusbär å vita vinbär. Ska bli så kul när man kan börja göra safter å sylt å grejer.  Som den husmor som jag e ;)

Har precis bakat bullar å ska fixa med lite annat nu men sen blir det bröd å ev nåt mer. Städning å allt annat fix inför fira-mamma-helgen! Har miljoner saker kvar att fixa å 2 bröder som jag försöker få att göra det dom ska...ni som bara har bröder förstår nog vad jag menar... Älskar dom självklart massa men ibland önskar jag att dom va tjejer...haha...Men nu tror jag att jag har ganska bra kolla på dom å dom verkar sköta sig rätt bra!

E väl bäst att sätta fart nu!


Paus...

Som läget e nu så lär det inte komma in nåt kul här på ett tag...
Ha det bra så länge!
Puss å Kram


RSS 2.0