Torsdag

Här va det tätt mellan inläggen ser jag..hahaha...känns som jag skriver hela tiden (så fort jag hinner) men så går man in å ser att det står 1 vecka å si å så många dagar...tiden går fort när man har roligt.
Sen sist har jag fått reda på att det e nåt fel på mina njurar eller nåt så jag ska ner till sjukhuset å göra lite olika undersökningar...alltid roligt...
Å att om jag inte sätter mig i kassan på min praktik (viket e min stora skräck) så finns där inget jobb å jag måste leta upp nån annan praktik...
Så jag tänker lösa det såhär, att nåt e fel i kroppen e uppenbart å det e väl lika bra att kolla upp det å rätta till vad som e fel. Å när det kommer till praktiken kommer jag lägga bort det som arbetsförmedlingen sa om kassa grejen å bara köra på. Jag blir förmodligen ruinerad av att va på praktik men det ger mig så mycket annat så det får gå före just nu. Visseligen fick jag min första utbetalning idag å  e det för en månad så e hela systemet ett skämt. Samtidigt läser man ju dagligen om alla skräckexempel så det e väl bara att gilla läget där oxå.
Vi håller tummarna att dom lärt sig nåt på dessa 4 åren å gör reglerna humana så folk har en chans.
Man ska ju aldrig sluta hoppas på en bättre värld! Å tro mig...jag hoppas, hoppas, hoppas!

Veckan som gått har bara försvunnit. Måndag å tisdag va jag sjuk. Hade så sjukt ont i magen å ryggen. Onsdagen va jag ledig å åkte in till stan å hämtade ut mitt körkort! Det va lite roligt att äntligen ha det riktiga körkortet. Å idag e det ju torsdag å den e ju oxå snart slut...dygnen skulle haft fler timmar helt enkelt!
I helgen blir det 25års kalas. Undra om det blir jag som ska va fylletaxi då...hm..jag har ju 10 år å ta igen ;)
Nä, nu ska jag faktiskt gå å lägga mig. Ser i kors å vuxen som man e så slänger vi väl in ett det är ju en dag imorgon oxå.
Natti, natti!


Bilder från skogspromenaden



  



Det va en mysig promenad men som sagt...ingen svamp...


Onsdag=ledig

Idag e jag ledig å ska fixa lite sånt som inte hinns med annars. Ska bla. handla å åka in till bilskolan med en tårta som tack för hjälpen med körkortet.
Sen måste jag å Cola ut på en promenad innan dagen e slut!!!
Vi åkte till skogen i måndags å skulle gå på en mys-plocka-svamp-aktivera-hunden-promenad jag å Cola men som vanligt ville hon bara käka allt möjligt från marken så det blev promenad men ingen svamp...
Tog lite bilder men som vanligt så fattar jag ingenting när dom väl ska in på datorn från mobilen...önskar verkligen vag va ett data snille!
Men, men jag e ju bra på så mycket annat som mamma brukar säga ;)
Nä, nu får här sättas fart!


Slappar-söndag!

Först vill jag tacka alla goingar för alla grattis jag fått! Både på min blogg å på Andreas facebook. Tack!
Det har nog börjat sjunka in att jag äntligen fått mitt körkort. Jag skickade in papprena igår så nu hoppas jag att mitt riktiga körkort kommer i veckan. Spännande!
Min första tur på egen hand blev inte roligare än en tripp till å från jobbet...haha...men jag kände inte för att bara dra ut å köra direkt. Så jag slog ihop nytta å nöje. Skönt att kunna handla efter jobbet utan att stressa sönder sig för man ska passa nån buss. Men imorgon fortsätter bussåkandet för min del...
Körde även i mörker för första gången igår kväll. Vi hade varit ute å käkat med Terje, Linda å Theo så Andreas slappnade av med ett par cider å jag tränade på mörkerkörning på vägen hem. Gick bra men det va mycket jobbigare än vad jag trodde. Det va som första gången jag körde...tar nog ett tag innna man vänjer sig.


När regnet öser ner å det e söndag tycker jag att man har all rätt att ligga här hela dan! Ljusen e tända filmen laddad, å datorn e på för lite bloggning. Vi ska käka hos Marita ikväll men fram tills dess så e det här ni hittar mig idag!

Cola fick en säng av oss här om dagen. Hon har ju sin bur, våra soffor, å våran säng så hon har ju sovplatser men vi tänkte att det kunde va mysigt för henne att ha en egen säng som för det mesta ska stå i köket, så man slipper ha henne liggandes bakom fötterna när man lagar mat. Å om man ska nån stans så kan man lätt dra med den så har hon sin givna plats som luktar hemma. Hon verkar gilla den....
 

Måste bara visa denna oxå...haha hon e för söt min lilla sessa...Någon hade ställt en tvättkorg i fotöljen där hon brukar ligga på mornarna innan jobbet...Cola såg inget hinder å tryckte in sig själv...


Bakade en typ snickerskladdkaka igår som vi provade till fikat idag. Blev lite mycket men kan nog gå ner ändå ;) Ska lägga in receptet på min andra blogg senare under dagen... Nu ska jag slappa å kolla film!
Ha en skön slappar-söndag!


ÄNTLIGEN!!!!!!!!

Jag trodde faktiskt aldrig att denna dagen skulle komma! Helt seriöst! Men så kom den då, dagen då jag äntligen tog mitt körkort!!! Kan knappt fatta det...i 10 år har jag haft en klump i magen å nu kan jag äntligen släppa det! Jag firade såklart med shopping! (Finns det nåt annat sätt att fira saker...tror inte det...)
Nu kan jag äntligen lägga allt detta slit bakom mig å fokusera på annat. Det första jag ska göra nu är att beställa Julias födelsedagspresent, för det har ju inte blivit gjort än...skäms på mig...
Sen drar vi till Ullared å ska fixa lite på gekås, sen ska vi käka på asiatiska buffèn. Mmmmm...gött!
Haha livet leker!


RSS 2.0